"Немає такого правила": Кива образив журналіста, але в Раді вирішили його не карати

Комітет тільки нагадав політику про необхідність дотримання норм моралі і поваги до оточуючих.

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради не знайшов підстав для покарання нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви за образу журналіста-розслідувача проекту Bihus.info Данила Мокрика. Про це повідомляє «Чесно», передають Патріоти України.

Члени комітету стверджують, що Регламент ВРУ не передбачає порядку врегулювання конфлікту, що стався між народним депутатом та іншою особою за межами сесійної зали. При виникненні подібної ситуації між двома нардепами винуватця могли б покарати, не допустивши максимум до п'яти пленарних засідань.
Комітет тільки нагадав Іллі Киві про необхідність дотримання норм моралі і поваги до оточуючих. У Раді розглядалося питання, що нардеп під час спілкування з журналістом «застосовував грубу, нецензурну і дискримінаційну лексику».

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...