"Немає такого правила": Кива образив журналіста, але в Раді вирішили його не карати

Комітет тільки нагадав політику про необхідність дотримання норм моралі і поваги до оточуючих.

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради не знайшов підстав для покарання нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви за образу журналіста-розслідувача проекту Bihus.info Данила Мокрика. Про це повідомляє «Чесно», передають Патріоти України.

Члени комітету стверджують, що Регламент ВРУ не передбачає порядку врегулювання конфлікту, що стався між народним депутатом та іншою особою за межами сесійної зали. При виникненні подібної ситуації між двома нардепами винуватця могли б покарати, не допустивши максимум до п'яти пленарних засідань.
Комітет тільки нагадав Іллі Киві про необхідність дотримання норм моралі і поваги до оточуючих. У Раді розглядалося питання, що нардеп під час спілкування з журналістом «застосовував грубу, нецензурну і дискримінаційну лексику».

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...