"Немає води, світла, опалення - нічого страшного": Мешканка Херсона розповіла, що для неї найцінніше, і назвала час окупації "гетто" (відео)

Мешканка деокупованого Херсона на ім'я Інна заявила, що найголовніше для неї зараз – свобода, а не наявність світла, газу, води, опалення. Тому що ситуацію в місті, коли там були російські війська, можна було порівняти з гетто, передають Патріоти України.

Українку запитали про проблеми, з якими вона зіткнулася через війну. Але жінка не акцентувала увагу на руйнуваннях, які принесли до Херсона військовослужбовці РФ. Вона розповіла, як сильно цінує волю.

"Ви знаєте... я по собі, звичайно, суджу. Води немає – нічого страшного, світла немає – нічого страшного! Опалення немає – це, звичайно, ми гріємося: духовку вмикаємо, пальники вмикаємо, одягаємося спати. Але найдорожче – це наша свобода, це просто... я не можу, у мене мурашки. Це ні з чим не порівняти", – відповіла патріотка.

Її не лякає перспектива тимчасово жити без зручностей, головне – щоб без окупантів. "Ми готові ще чекати скільки потрібно і світло, і воду, опалення й так далі, але свобода – просто ми в "гетто" тут сиділи. Це було "гетто", – підсумувала Інна.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...