Немає жодних ознак, що режим хочуть скинути: Чичваркін пояснив, чому на Заході не вважають Путіна загрозою

Російський бізнесмен та опозиціонер Євген Чичваркін вважає, що колективний Захід не вважає диктатора Володимира Путіна реальною загрозою своїй безпеці, попри повномасштабну війну в Україні. На сьогодні об'єктивно немає підстав вважати, що режим Кремля хочуть повалити, передають Патріоти України.

Про це він розповів в інтерв'ю шеф-редактору OBOZREVATEL Оресту Сохаруу спецпроєкті "Орестократія". Цивілізований світ хоче зупинити зовнішню агресію РФ, а внутрішній переворот може призвести до несподіваних наслідків.

"Вони його все ще хочуть розсудити, немає такого, що вони його хочуть валити, ми поки не бачимо таких ознак. Захід вважає, що стримав Путіна в 14-му, й думає, що їм це вдасться і зараз. Але я сумніваюся, що у них вийде, тому що наш головний шахрай закусив вудила й поки разом з усією Росією не стрибне з урвища, то не заспокоїться", – пояснив Чичваркін.

Бізнесмен зауважив, що росіяни чудово розуміють, що їхня країна під керівництвом Путіна котиться в прірву. Але поки що не всі усвідомлюють реальну загрозу особисто для себе. "Коли вони відчують цей холодний вітер з урвища і шум водоспаду й каміння внизу побачать, то можливо одумаються. А, втім, може й ні, можливо, в них уже вселилися душі свиней, і вони втопляться всі разом", – резюмував він.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...