Немов ядерний гриб: Мережу вразив потужний вибух на складі боєприпасів під Рязанню (відео)

В Рязанській області в день народження президента РФ Володимира Путіна на складі боєприпасів почалася пожежа. Спочатку загорілася трава, після чого вогонь перекинувся на арсенал.

У мережі з'явилося нове відео вибуху снаряда на складі боєприпасів в Рязанській області, де сьогодні почалася пожежа через загоряння сухої трави. Ролик опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

На кадрах, зроблених очевидцями, видно, як стався потужний вибух, після якого утворилася хвиля, схожа з "ядерним грибом". Потім з'являється величезна хмара чорного диму.

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...

"Максимально використовують особовий склад": У ЗСУ пояснили, чому для росіян критично важливий Часів Яр

понеділок, 6 травень 2024, 7:27

Російські загарбники намагаються захопити Часів Яр, щоб у перспективі розвинути свій наступ у Донецькій області. Про це розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передають Патріо...