Ненависть до України в кожному подиху: Дружина Шарія злобно прокоментувала перемогу збірної України над іспанцями

Дружина Шарія назвала українців державою невдах.

Дружина кремлівського блогера Анатолія Шарія в черговий раз відзначилася спалахом агресії до України. Після історичної перемоги збірної з футболу над Іспанією в Києві Ольга Шарій назвала українців державою невдах. На її запис в телеграм-каналі звернув увагу журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Мать моя родная. Выиграли раз в сто лет со счетом 1-0. Теперь будем год праздновать. Уже даже президент поздравил. Как страна неудачников", - заявила Шарій.

При цьому Казанський зазначив, що дружина кремлівського блогера ніколи не відрізнялася інтересом до футболу, однак на тлі загальної ейфорії і найважливішої перемоги не втрималася від спокуси написати чергову гидоту про Україну. "Коли НЕ цікавишся футболом, але дуже хочеться написати якусь гидоту про Україну - виходить так", - написав він.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...