"Ненависть до вас, мразі, зашкалює. Як переживуть це діти": У боях за Сватове загинув засновник СК "Беркут" та тренер з рукопашного бою зі Слов'янська

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув президент Донецької федерації рукопашного бою, затребуваний тренер та суддя із самбо Ігор Чечинов. Спортсмен та наставник воював на Сватівському напрямку. І 28 жовтня сержанта ЗСУ не стало, передають Патріоти України.

Про загибель Чечинова на своїй сторінці у Facebook розповів голова Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, який особисто знав Ігоря.

"28 жовтня у боях під Сватовим загинув сержант військової частини А7272 Ігор Чечинов. Спортивне співтовариство міста та області знало його як президента обласної федерації рукопашного бою, керівника спортклубу рукопашного бою "Беркут", тренера-викладача обласної КДЮСШ. Його вихованці займали призові місця на чемпіонатах України та Європи. Знав Ігоря особисто. Дуже боляче. Щире співчуття його рідним та близьким!", – зазначив Лях.

Керівник Слов'янської адміністрації згадав, що Чечинов пішов на фронт добровольцем вже 25 лютого – на другий день повномасштабного вторгнення Російської Федерації. 30 грудня йому мало виповнитися 53 роки. Але тепер назавжди залишиться 52.

Чечинов був добре відомий у Слов'янську завдяки своїй спортивній діяльності. Він започаткував спортивний клуб "Беркут", де особисто навчав рукопашного бою. Також очолював Донецьку обласну федерацію "Донбас", де був старшим тренером. Був суддею національної категорії не лише з рукопашного бою, а й із самбо. Виступав у ролі організатора різних турнірів з єдиноборств.

І маленькі, і дорослі учні обожнювали Ігоря і підтримували його після відходу на фронт, і батьки переживають, як діти відреагують на загибель тренера.

"Ні. Ні. Ні. Тренер наших дітей. Не хочу в це вірити. Загинув у бою. Царство небесне, Ігоре Дмитровичу. Щоб ви здохли всі, хто прийшов сюди вбивати. Ненависть до вас, мразі, зашкалює. Скільки горя нам принесли ці покидьки зі своїм ватажком. Ненавидімо вас до кінця своїх днів. Ігор Чечинов був один із найкращих тренерів нашого Слов'янська. Я не уявляю, як переживуть це діти. Бачила, що вони його так підтримували…", – написала у своєму Facebook Ірина Орловська.

Дивлячись на реакцію мешканців Слов'янська у соціальних мережах, складається враження, що практично все місто у жалобі.

"Ігор – справді хороша людина, професійний тренер, порядний колега та мужній чоловік. Він з перших днів добровольцем пішов до лав ТрО, захищати наше місто, низький уклін, дуже шкода, співчуття близьким, рідним і всім, хто знайомий з ним, а таких половина Слов'янська. Вічна пам'ять герою!", – відреагували на загибель Ігоря у благодійній організації "Слов'янська фортеця".

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...