"Необхідно вирішити проблему": Буданов розповів, у чому ЗС РФ перевершують ЗСУ на війні

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МО) Кирило Буданов висловився щодо поточної обстановки на фронті і спрогнозував подальший розвиток подій. Про це він розповів в інтерв'ю порталу The War Zone 22 вересня, передають Патріоти України.

За його словами, у Росії за нинішнього стилю ведення війни є певні переваги. Ідеться про людський ресурс, якого в противника значно більше. У зв'язку з цим українській стороні доведеться щось змінити.

"Нам знадобляться додаткові системи та можливості озброєння, які все ще можуть змінити баланс, який у нас є сьогодні. Якщо дивитися на ситуацію виключно з погляду людських ресурсів, якщо порівнювати український потенціал із російським, то в росіян людських ресурсів набагато більше. Ось чому ми не можемо продовжувати битися просто солдат із солдатом. Це не принесе бажаних результатів", — заявив Кирило Буданов.

Для того, щоб змінити ситуацію, Україні знадобиться більше озброєння різного типу, за допомогою якого вдасться уражати позиції російських окупантів і, відповідно, звільняти захоплені території, як зазначив глава ГУР МО.

"Нам необхідно вирішити проблему збільшення загальної кількості артилерійських стволів на полі бою. І нам потрібні системи зброї більшої дальності, щоб уражати їхні командні пункти, склади матеріально-технічного постачання тощо", — продовжив Кирило Буданов.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...