Неоголошений візит до Києва Джейка Саллівана: Радник Байдена висловився щодо допомоги на 60 млрд

Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван повідомив, що Вашингтон вірить у перемогу України. Він також пояснив, що означає для Штатів перемога Києва. Про це він заявив під час неоголошеного візиту до Києва, передають Патріоти України.

Салліван наголосив, що Україна «все ще стоїть, і стоїть завдяки хоробрості та відвазі, винахідливості та стійкості українського народу». «Ми в США в захваті. Я сьогодні тут, щоб сказати, що ми віримо у вас. Ми віримо, що ви переможете. Ми віримо, що ви побудуєте світле майбутнє українського народу. Сильнішу демократію, стійкішу, безпечнішу країну, яка зможе відбити агресію. Ми будемо вашим партнером у цьому на кожному кроці», — сказав Салліван.

Радник президента США також пояснив, що він вважає перемогою України. «Це означає, що Україна вийде з цієї війни суверенною, незалежною, вільною, здатною стримувати майбутню агресію, з сильною, динамічною демократією, з глибокими демократичними інституціями, з економікою, яка зростає не тільки в традиційних галузях, а й у сфері високих технологій, у галузях, у яких ви впроваджуєте інновації, і навіть перед обличчям російських атак ви впроваджуєте інновації», — підкреслив він.

Також Салліван розраховує, що Палата представників проголосує за пакет допомоги, який передбачає понад $60 млрд для України, вже підтриманий Сенатом. Він не став уточнювати, коли саме це може статися.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Експерт пояснив, чому окупант так поспішали з наступом на Харківщині

понеділок, 20 травень 2024, 6:50

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ. Таку думку він висловив в етері "Еспресо". "Росіяни почали наступ на Харків...

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...