"Неохоче і викручуючи розетки": Як колишні топчиновники із істериками та погрозами покидали держдачі в Конча-Заспі

Масштабне виселення колишніх топчиновників із державних дач в елітному районі Києва Конча-Заспі супроводжується скандалами, істериками та погрозами. Заможні постояльці погрожують подавати судові позови проти "незаконного виселення" і всіляко відкладають дату переїзду. Про це розповів директор Конча-Заспанського будинку відпочинку Олександр Гурін, передають Патріоти України із посиланням на "Новое время".

Наприклад, ексгенпрокурор України Святослав Піскун розтягнув виїзд із держдачі на цілий місяць, а виїхавши, викрутив зі стін електричні розетки та зняв унітази. "Перший свій будинок тут Піскун отримав ще на початку 2000-х. Тоді він вклав у ремонт близько шести млн. грн. У 2019-му йому дістався особняк фінського типу Honka (з особливого сорту деревини. – Ред) за 1 млн грн", – пояснив Гурін такий від'їзд колишнього генерального прокурора.

Втім, за словами керівника гостьового будинку, не один Піскун відзначився зухвалою поведінкою під час виселення з розкішного житла. Серед тих, хто скандалить і геть відмовляється виїжджати з насидженого місця, виявилися експрокурор Києва Юрій Гайсинський, тесть померлого мера Харкова Геннадія Кернеса, ексрадник першого президента Леоніда Кучми і колишній віцепрем'єр Володимир Семиноженко.

"Вони та ще чотири людини поводяться, як і раніше. Жоден із них не визнає, що він колишній, і кожен погрожує завалити судовими позовами", – зазначив Гурін.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...