Неосвічене Х*йло з коридорів КДБ: Путін заявив, що українців вигадав "граф Потоцький"

Президент РФ стверджує, що "першим про українців як окремий етнос заговорив" польський граф Станіслав Потоцький, який жив у XVIII столітті.

Президент РФ Володимир Путін на прес-конференції 19 грудня заявив, що "автором української ідентичності" був польський граф Станіслав Потоцький, повідомляють Патріоти України.

"От у нас суперечки з Україною тривають тощо. Є українська ідентичність. Так, вона сформована. Хто був автором? Граф Потоцький – відомий дослідник, учений і письменник, який уперше заговорив про українців як окремий етнос. Потім окремо були інші польські дослідження, які взагалі віднесли українців, навіть викреслили їх із числа слов'ян.

Вони вважали, стверджували, що це нащадки якихось кочових народів. Але це все цілковита нісенітниця, а ми маємо знати істину. Ми маємо розуміти, що на якомусь етапі відбулися певні елементи реальної ідентичності, ми маємо ставитися до цього з повагою. Ми робимо й будемо це робити", – сказав Путін.

Довідка.Граф Станіслав Потоцький (1751–1805 роки) – державний і військовий діяч Речі Посполитої, Російської імперії, магнат і меценат.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...