"Непереможна" армія Х...йла: У Росії п'яні строковики на БМП заблукали і рознесли бетонний паркан аеропорту (відео)

Очевидці кажуть, що строковики летіли на БМП, після чого в буквальному сенсі увірвалися на територію аеропорту.

Увечері 20 жовтня в аеропорту Гумрак стався інцидент. На територію аеропорту заїхала військова техніка, повідомляють Патріоти України.

Як розповіли свідки, БМП на повній швидкості влетіла в огорожу аеропорту. У БМП їхали молоді строковики. За даними РосЗМІ і телеграм-каналів, технікою управляли військовослужбовці 20-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади. Інцидент вже офіційно підтвердили в Південному федеральному окрузі "КП-Волгоград".

Спочатку солдати розпивали алкоголь, після чого вирішили з військової частини перегнати БМП на полігон. Однак щось пішло не так - строковики збилися зі шляху, в результаті чого протаранили бетонний паркан аеропорту. "Летіли спочатку по дорозі, а потім завернули в приватний сектор і мало сарай на краю селища не знесли. Після чого на повному ходу врізалися в огорожу аеропорту, пошкодивши її", - розповідали очевидці. Всі винуватці п'яної НП затримані.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...