"Непереможна" армія Путіна: У російських військових моряків діагностують психічні розлади, - Роман Цимбалюк

У російських моряків дедалі частіше почали діагностувати психічні розлади. Групу військовослужбовців країни-агресора вже відправили на лікування до Москви. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його словами, такі проблеми у росіян виникли через тривалі морські походи. "Наприклад, вже кілька членів екіпажу фрегата "Адмірал флоту Касатонов", який знаходиться в морському поході з січня 2022 року і зараз перебуває в Середземному морі, було відправлено літаком на лікування до 47-го психіатричного відділення Головного військового клінічного госпіталю імені академіка Н. Н. Бурденка (Москва)", – інформує журналіст.

За його словами, моральний стан решти членів екіпажу цього фрегата теж незадовільний. Цимбалюк додав, що подібні випадки спостерігаються на багатьох кораблях ВМФ РФ.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...