Непересічний "феєрверк": ЗСУ показали влучний удар по техніці ворога (відео)

Українські воїни знищили ворожий "Урал". Він був навантажений боєкомплектом для російських окупантів, тож "феєрверк" після влучання українського снаряду вийшов дійсно непересічний. "Урал" рашистів знищили воїни 30 окремої механізованої бригади. Вони ж і показали, як це було, на відео, передають Патріоти України.

"Знищений нашими воїнами ворожий автомобіль "Урал" з боєкомплектом палає не гірше, ніж крейсер "Москва", - підписали відео воїни.

На опублікованих кадрах з безпілотника видно, як українські артилеристи підбивають російський "Урал". Автомобіль загоряється. А за кілька секунд вибухає боєкомплект, яким було навантажено вантажівку. Вибух виглядав феєрично.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...