"Неперевершено стильний образ": Сенатор Сандерс прийшов на інавгурацію Байдена у рукавицях і став мемом (фото)

Поява сенатора від штату Вермонт і колишнього конкурента Джо Байдена Берні Сандерса на інавгурації нового президента США стала мемом, повідомляють Патріоти України.

А все через те, що Сандерс одягнувся не зовсім за погодою. У день церемонії у Вашингтоні було + 5 градусів. А Берні вирішив, що слід заховати руки в рукавиці. Його "теплий" образ контрастував з одягом запрошених на інавгурацію гостей.

У мережі пишуть, що ніяк не можуть забути стильний образ Сандерса і що, схоже, він задасть новий модний тренд. Також розповіли в Twitter історію цього аксесуара сенатора. Виявилося, кілька років тому рукавиці зв'язала і подарувала йому шкільна вчителька в штаті Вермонт.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...