Неподалік від Гоптівки: На кордоні Харківщини з Росією знову майорить український прапор (відео)

Українські розвідники разом із командиром 249-го окремого батальйону 127-ї окремої бригади територіальної оборони Харкова встановили на державному кордоні з Росією державний прапор України. Відповідне відео опубліковане на офіційній сторінці 249-го батальйону, передають Патріоти України.

Прапор тепер майорить на вишці на самому кордоні України з РФ неподалік Гоптівки. "Ну що друзі, ось і зима настала. Перший сніг, перший лід. Прямуємо до самого кордону. Будемо встановлювати державний прапор. Нехай росіяни бачать, що це земля наша рідна, це — Україна. Слава Україні!", — сказав український захисник.

На відео, опублікованому 249-м батальйоном, видно, як українські бійці їдуть засніженою дорогою до держкордону, проїжджають будівлю, на дверях якої — залишена окупантами літера "Z", та прибувають до місця.

Боєць розгортає український прапор і йде разом із двома побратимами до вежі. На відео ця вежа підписана як зона з обмеженнями висот. Поряд на землі встановлена табличку: "Увага! Державний кордон України. Прохід заборонено". Захисники встановили прапор на найвищу точку вежі.

Нагадаємо, саме з Гоптівки почалося повномасштабне вторгнення Росії на Харківщину 24 лютого. Паралельно окупанти зайшли на Чугуївському та Куп'янському напрямках.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...