Непоганий стартовий майданчик для повернення у велику політику: Борис Джонсон знайшов нову роботу

Експрем'єр Великої Британії Борис Джонсон стане телеведучим передачі на британському каналі GB News.

Політик приєднується до команди GB News як ведучий, творець програм і коментатор, йдеться у заяві, розміщеній на сайті телеканалу. Він висвітлюватиме загальні вибори у Великій Британії, а також вибори в США наступного року.

"Також колишній прем'єр-міністр створить і представить новий серіал, що демонструє міць Великої Британії по всьому світу. Час від часу Джонсон вестиме спеціальні програми перед живою аудиторією по всій країні", - сказано в повідомленні.

Експолітик особисто підтвердив на особистій сторінці у соцмережі Х інформацію про своє майбутнє працевлаштування у короткому відеозверненні.

"Я висловлюватиму на цьому чудовому новому новинному телеканалу свої неприкрашені погляди стосовно усього: від Росії, Китаю, війни в Україні й того, як нам відповісти на усі ці виклики, до величезних можливостей, що чекають на нас. GB News - повстанський канал з лояльною аудиторією. Я радий повідомити, що незабаром приєднаюся до нього. Поділюся своєю відвертою думкою про світові справи. Я говоритиму про величезні можливості для Британії, а також про виклики", - сказав він.

Джонсон був найвпливовішим прем'єр-міністром останнього покоління.

"Його унікальне розуміння внутрішніх та світових справ стане справжнім хітом для наших глядачів. Окрім своїх політичних навичок, він неймовірно талановитий журналіст та автор, тому ми не можемо дочекатися початку роботи з ним над тим, що обов'язково треба подивитися на телебаченні", - поділився враженнями редакційний директор Майкл Букер.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...