Неприємний "сюрприз" для Путіна: Трамп прийняв важливе рішення щодо санкцій проти Росії

Президент США Дональд Трамп прийняв рішення продовжити на рік санкції проти Росії, введені у зв'язку з її агресією проти України. Про це йдеться на сайті Білого дому, передають Патріоти України.

У документі зазначено, що дії Росії і політика її осіб і далі підривають демократичні процеси і інститути в Україні, загрожують миру, безпеці, стабільності, суверенітету і територіальної цілісності. Санкції будуть продовжені до 6 березня 2020 року.

Варто зазначити, що санкції проти Росії через ситуацію в Україні були введені адміністрацією на той час президента США Барака Обами в 2014 році. Перші санкції набули чинності 6 березня 2014 року, пізніше - 16 березня, 20 березня і 19 грудня того ж року - санкції розширювалися. З моменту введення санкцій вони щорічно продовжуються на 12 місяців.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...