"Неприємний тип": Такер Карлсон поскаржився, що Борис Джонсон нібито запросив $1 млн за інтерв'ю про Україну

Американський журналіст Такер Карлсон, який нещодавно взяв інтерв'ю у президента Російської Федерації Володимира Путіна, заявив, що колишній прем'єр-міністр Великої Британії нібито зажадав від нього мільйон доларів за інтерв'ю про його позицію щодо України. Про це він сказав в інтерв'ю Blaze, передають Патріоти України.

За словами Карлсона, він надіслав експрем'єру Британії запит на інтерв'ю після того, як політик прокоментував його розмову з російським президентом, назвавши журналіста "знаряддям Кремля".

Карлсон стверджує, що спочатку отримав відмову, а потім один із радників Джонсона нібито сказав, що інтерв'ю з політиком коштуватиме йому "мільйон у доларах США в золоті або біткоїнах". За словами журналіста, це сталося кілька днів тому.

"Я не захищаю Путіна, але Путін не просив у мене мільйон доларів. Тож ви говорите мені, що Борис Джонсон набагато більш слизький і неприємний тип, ніж Володимир Путін, що насправді так", — заявив він.

Зазначимо, що 9 лютого Джонсон висловився про інтерв'ю Карлсона з Путіним. Він вказав на те, що американський журналіст не ставив російському президенту "жорстких запитань", зокрема про військову агресію РФ в Україні.

"Він не запитав Путіна, чому навіть зараз він використовує найжорстокіші засоби сучасної війни, щоб калічити і вбивати невинних українських громадян. Він не притягнув його до відповідальності за тортури, зґвалтування, вибухи дитячих садків", — констатував Джонсон.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...