Нерукостислий пропагандист Такер Карлсон анонсував своє інтерв’ю з Володимиром Зеленським

Американський пропагандист Такер Карлсон заявив, що невдовзі візьме інтерв'ю в президента України Володимира Зеленського.

"Здається, ми отримали інтерв’ю Зеленського. Ми намагалися два роки, і особливо інтенсивно після інтерв’ю з Путіним у лютому", - повідомив Карлсон написав у соцмережі Х.

За його словами, це інтерв'ю покликане надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі.

Пропагандист висловив сподівання, що розмова відбудеться незабаром.


Хто такий Такер Карлсон

Карлсон "прославився" тим, що поширював теорію змови на користь Трампа про те, що результати президентських виборів 2020 року сфальсифіковані, у тому числі за допомогою машин для голосування - за цей наклеп він був звільнений з каналу Fox News.

Українському глядачеві він міг стати відомим після початку великої війни РФ проти України, коли регулярно транслював російську пропаганду, хвалив диктатора Володимира Путіна, а також критикував військову та фінансову допомогу Україні. Карлсон є постійним героєм програм топпропагандистів Кремля, які регулярно транслюють його виступи у своїх передачах.

Як відомо, у лютому 2024 року Такер Карлсон брав інтерв'ю у російського диктатора Володимира Путіна. Після розмови пропагандист висловлював неоднозначне ставлення до очільника Кремля, зокрема, назвав його заяви про денацифікацію України "найтупішим, що він чув".

"Ворог поспішає. Можливо, будуть якісь перемовини восени": Військовий розповів, що окупанти посилили штурми на низці напрямків

субота, 6 липень 2024, 21:50

Військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов розповів, що окупаційні війська Росії посилили штурми на низці напрямків. За його словами, складається враження останнім часом, що ворог дуже кудись поспішає, що часу в нього залишилось мало. Про це ...

Ердоган хоче показати, що теж "у грі"? Туреччина виступила за створення "платформи миру" для припинення війни в Україні

субота, 6 липень 2024, 20:20

Міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан упевнений, що для того, щоб покласти край російсько-українській війні, потрібно створити "платформу миру". З широким залученням країн, передають Патріоти України. Свою заяву Фідан зробив на неформальному ...