Нервова реакція? Гордон дивно відреагував на свій портрет із траурною стрічкою під Радою (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон відреагував на сьогоднішній інцидент під будівлею Верховної Ради, куди принесли його портрет з траурною стрічкою. В ефірі телеканалу "Україна 24" ввечері у вівторок Гордон розсміявся після того, як на екрані з'явилося скандальне фото і ведучий запитав журналіста про нього, передають Патріоти України.

"Мені подобається... Виглядаю непогано, я вам скажу", - сказав журналіст. Після чого обговорювати скандальний інцидент припинили.

За даними сайту" Страна", портрет Гордона до будівлі Ради приніс невідомий чоловік. Згодом він залишив його під парламентом біля ліхтарного стовпа.

Ймовірно, цей перформанс, є "відповіддю" на слова Дмитра Гордона про те, що президент Володимир Зеленський для нього "помер". В ефірі одного з телеканалів журналіст заявив, що Зеленському залишилося правити 2,5 роки, далі він передрік "початок кінця".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...