"Нервовий тік почався": Путін на зустрічі з Сі Цзіньпіном влаштував "спекотні" танці (відео)

Сьогодні 20 березня прибув до Москви на зустріч з диктатором Володимиром Путіним, якому видали ордер на арешт, президент Китаю Сі Цзіньпін. Президент-диктатор Путін на зустрічі з Сі Цзіньпіном не міг контролювати свої ноги, передають Патріоти України.

Як звернули увагу користувачі Мережі, Путін почав танцювати ногами і схопився руками. Під час привітання свого колеги в Москві він регулярно смикався, ноги трусилися і "танцювали". Користувачі Мережі в коментарях відзначають, що у Путіна "нервовий зрив або судоми почали хапати".

Крім того, в Мережі помітили ще одну дивну річ. Зазвичай диктатор зустрічає у себе гостей за метровими столами. "Так близько Путін ні до кого ще не був: для зустрічі з Сі Цзіньпіном кремлівський упир вибрав найменший столик?",- пише радник МВС Антон Геращенко.

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...