Нервували Зеленський і Путін: Фізіономісти і психологи проаналізували саміт у Парижі (відео)

Макрон і Меркель залишилися задоволені зустріччю, про що свідчать їхні посмішки і синхронність рухів.

Зустріч «нормандської четвірки» у Парижі завершилася без гучних дипломатичних провалів, але фізіономісти, психологи й експерти дійшли своїх висновків, проаналізувавши непомітні жести і міміку лідерів країн, повідомляють Патріоти України.

У Франції добре знають дипломатичний протокол і будь-які відхилення помітні відразу. Наприклад, експерти звернули увагу, що канцлер Німеччини Ангела Меркель під’їхала прямо до дверей Єлисейського палацу, в той час як президенти Володимир Зеленський і Володимир Путін пройшли повз почесну варту.

Знавці політичного етикету припускають, що це може бути пов’язано зі станом здоров’я Меркель.

«Можливо у пані Меркель були якісь вимоги до короткого шляху. Можливо, з медичних міркувань», – зазначив експерт.

На початку переговорів лідерів «четвірки» посадили за стіл, на якому вже лежали однакові теки. Те, як Макрон розсадив своїх гостей, експерти теж вважають невипадковим. Біля себе він посадив Путіна, з яким у нього спостерігається потепління відносин, а Зеленський і Меркель сіли так, що їм довелося обертатися до журналістів для фото.

При цьому президент України першим відкрив теку на столі, не дочекавшись, коли підуть папараці. Втім, дипломати зазначають, що це не порушення міжнародних правил поведінки, але було б краще почекати хоча б хвилину.

Також фізіономісти проаналізували спільний брифінг лідерів країн «четвірки». На їхню думку, найбільше нервували Зеленський і Путін. Це було помітно з того, як український президент часто п’є воду, а російський лідер смикав ногою.

Крім того, експерти помітили, що Зеленський не зміг приховати емоції під час виступу Путіна. На його обличчі читалася відраза. Водночас європейські лідери Макрон і Меркель залишилися задоволені зустріччю, про що свідчать їхні посмішки і синхронність рухів.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...