"Нештатне падіння ракет": ППО окупантів вбила та поранила десятки людей на головному пляжі Севастополя

Російська ППО збила ракету над знаменитим пісчаним пляжем Учкуївка на Північній стороні Севастополя. Крім того, тут сталося так зване "сходження боєприпасів" - нештатне падіння російських ракет ППО. Основна частина впала в морі, але один снаряд упав на пляж і спричинив загибель двох людей. Про це заявляє моніторинговий Telegram-канал Крымский ветер.

У соцмережі стверджують, що на цьому пляжі є загиблі та поранені, туди приїхало багато автомобілів швидкої допомоги.

Інцидент на пляжі підтвердив і призначений окупантами гауляйтер Севастополя Михайло Развожаев. За його словами, людей на пляжі поранено та вбито внаслідок роботи російської ППО.

"Відбиття ракетної атаки завершено. За попередньою інформацією, п'ять повітряних цілей знищено в небі над акваторією. Але уламки збитих цілей впали у прибережній зоні. За попередньою інформацією Рятівної служби - в районі Учкуївки 12 осіб, включаючи двох дітей, дістали поранені", - написав він спочатку.

Згодом поплічник загарбників додав, що загинули двоє людей, а поранень зазнали понад 20 осіб.

"Нештатне падіння ракет": ППО окупантів вбила та поранила десятки людей на пляжі в Севастополі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...