Несіть вогнегасники у студії пропагандистів Кремля: Кого головком ЗСУ Залужний призначив своїм радником (фото)

Колишній лідер "Правого сектору" та екс-народний депутат Дмитро Ярош став радником Головнокомандувача Збройних Сил України. Про своє призначення Ярош розповів у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Наказом генерал-лейтенанта Валерія Залужного призначений Радником Головнокомандувача Збройних Сил України", - зазначив він. Також він опублікував фото свого нового посвідчення.

Довідка. Дмитро Ярош з 2013 до 2015 року був співзасновником та лідером громадського руху (згодом також і партії) "Правий Сектор". На позачергових виборах до Верховної ради України у 2014 році Дмитро Ярош балотувався по 39 одномандатному виборчому округу (Дніпропетровська область) та посів перше місце. Наприкінці 2015 року заявив про вихід з "Правого Сектору". У грудні 2015 року за ініціативи Яроша було створено Українську добровольчу армію на базі 5-го і 8-го батальйонів Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...