Несподівана пропозиція від Кремля, Х**ло злякалось? Росія хоче обмінятися гарантіями з США про невтручання в справи один одного

Росія пропонує США обмінятися гарантіями невтручання у внутрішні справи один одного. Про це заявили в російському МЗС, передають Патріоти України.

Також у відомстві повідомили про пропозицію Москви Вашингтону відновити профільні канали діалогу щодо запобігання хакерських атак, в тому числі на високому рівні.

"Суть російської ініціативи зводиться до прийняття комплексу практичних заходів щодо перезавантаження двосторонніх відносин в сфері використання інформаційних та комунікаційних технологій (ІКТ), що включають відновлення профільних діалогових форматів і каналів зв'язку, в тому числі на високому рівні, укладення угоди про запобігання інцидентів в інформпросторі, обмін гарантіями про невтручання у внутрішні справи один одного ", — вказали в дипломатичному відомстві.

Крім того, у відомстві підкреслили, що в пропозицію Москви також входить висновок глобальної домовленості про прийняття політичного зобов'язання державами про ненанесення першими удару з використанням ІКТ один проти одного.

Сполучені Штати Америки закликали Росію припинити військове нарощування в тимчасово окупованому Криму, зупинити провокації на кордоні з Україною і вивести свої війська зі сходу України.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...