Несподівано: Кума Путіна прибрали з Мінських переговорів

Опозиційного українського політика Віктора Медведчука, який намагався зберегти статус головного "перемовника" з Кремлем, виключили з Мінського процесу. Про це заявив представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний в інтерв'ю виданню "Лівий берег", повідомляють Патріоти України.

"Ми його (Мінський переговорний процес. — Ред.) вже модифікували — там немає Медведчука. Це вже дуже серйозна модифікація: це означає, що змінений об'єкт і мені здається, що це шанс. Але над цим треба замислюватися і почати робити щось", — сказав він.

"Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. Ось я б спробував ці речі розвивати навколо. Найбільше зараз явно не вистачає громадської складової. Дивіться, ми ж маємо справу з особливим явищем, яке називається війна. І якщо ми усвідомлюємо це, то проти війни треба боротися всіма інструментами — іноді навіть тими, які просто ми не усвідомлюємо, що вони зіграють свою роль", — сказав Безсмертний.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...