Несподівано: Речницю Зеленського викликають на допит (відео)

Військова прокуратура викликала на допит прес-секретарку президента Володимира Зеленського Юлію Мендель, пише theБабель із посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Її чекають протягом 26 або 27 червня. Виклик пов'язаний із заявою Мендель про те, що українські військові ведуться на провокації бойовиків і обстрілюють мирне населення на Донбасі. Вона сказала про це 7 червня в ефірі програми "Право на владу" в ефірі "1+1".
За інформацією джерела, Мендель вже намагалися допитати. Минулого тижня до неї в будівлю Адміністрації президента приходив слідчий Генеральної прокуратури Юрій Ковальчук, щоб поговорити як зі свідком у справі.
Як сказало джерело, Мендель відмовилася підписати протокол допиту після розмови, оскільки він відбувався без офіційного оголошення. На це слідчий відповів, що офіційно викликає її для закінчення слідчої дії.
Сама Юлія Мендель в коментарі theБабелю заперечила, що хтось викликав її на допит. При цьому прес-секретар ніяк не відреагувала на питання про те, чи приходив до неї слідчий ГПУ.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...