Несподівано: Росія почала вивозити боєприпаси з Білорусі, - ЗМІ

Військове командування Росії почало перевезення боєприпасів з Білорусі в російське місто Смоленськ. Боєприпаси вантажать в 100 спеціалізованих критих вагонів для перевезення вибухових матеріалів з маркуванням "1-й клас небезпеки". Про це повідомляти Telegram-канал Беларускі Гаюн, передають Патріоти України.

"Кількість боєприпасів настільки велика, що навантаження своїми силами організувати не можуть і відряджають військовослужбовців з інших підрозділів на допомогу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Міноборони РБ і РФ орендували ці вагони у БелЖД. Зазначається, що в цих вагонах планується вивезення боєприпасів в РФ. Навантаження проводиться на декількох великих артилерійських базах. Зокрема, на ВЧ 67878 (46-й арсенал ракет і боєприпасів) в Бронній горі.

Надалі групи вагонів по 6-10 одиниць відправляються на станції Мінського залізничного вузла, де їх чіпляють до звичайних вантажних поїздів для відправки за маршрутом Мінськ — Орша — стик. Червоне - Смоленськ.


Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...