Несподіваний хід: Зеленський заявив, що хоче зустрітися з Путіним у Ватикані

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що зустріч із главою Кремля Володимиром Путіним обов’язково відбудеться. Він хоче провести її у Ватикані, передають Патріоти України.

В інтерв'ю газеті la Repubblica він заявив, що ця зустріч необхідна, «щоб припинити війну на Донбасі». За словами Зеленського, Ватикан — «ідеальне місце для діалогу про мир».

Зеленський наголосив, що вікритими залишаються питання про порядок денний переговорів, про кроки досягення миру і погодження цих кроків.

«І відповіді на них отримаємо, на мою думку, відразу після того, як почнуться прямі консультації між Офісом президента України та Адміністрацією президента Росії. Зі свого боку я всі відповідні розпорядження щодо організації консультацій керівникові Офісу Андрію Єрмаку вже віддав», — додав він.

За його словам, «справжнього прямого спілкування між Україною та Росією давно не було», що, на його думку, «не сприяє конструктивним перемовинам».

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...