Несподіваний поворот: Слідство щодо Порошенка завершено (документ)

При цьому Печерський районний суд Києва спочатку опублікував постанову від 8 липня, де заявляв про продовження досудового слідства на 3 місяці.

П'ятому президенту України Петру Порошенку оголосили про завершення досудового слідства у справі про призначення Сергія Семочка на посаду першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки. Також йому не обиратимуть запобіжний захід. Про це повідомив адвокат Порошенка Ілля Новіков на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

При цьому Печерський районний суд Києва спочатку опублікував постанову від 8 липня, де заявляв про продовження досудового слідства на 3 місяці. Однак уже під час судового засідання представник Державного бюро розслідувань повідомив, що у нього є постанова генпрокурорки Ірини Венедіктової про завершення досудового слідства – воно було ухвалене ще 7 липня. Крім того, Новіков написав, що клопотання про обрання Порошенку запобіжного заходу не підлягає розгляду .

"В ОГПУ паніка. Вчора вночі до 0:30 вони переконували суддю Печерського суду Батрин в тому, що їм необхідні ще 3 місяці для завершення слідства про призначення Семочка. Інакше ніяк, зовсім. Дуже складна справа. А сьогодні з'ясувалося, що вони ще вчора це слідство закінчили. суддя Батрин дарма старалась, суддя Вовк вільний, всі вільні. Клопотання про запобіжний захід Порошенку не підлягає розгляду", – написав Новіков.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...