Неспокійний режим "тиша": Окупанти обстріляли лінію розведення сил на Донбасі

Українська сторона СЦКК негайно проінформувала про інциденти представників СММ ОБСЄ і закликала зафіксувати факти грубих порушень.

Російські бойовики на Донбасі знову обстріляли українські позиції. За інформацією Центру по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін, противник в черговий раз порушив режим припинення вогню, інформують Патріоти України.

Зокрема, 04 жовтня, ворог здійснив обстріли поблизу населених пунктів Зайцеве, Північне, Кримське, Луганське, Новолуганське, застосувавши заборонені мінськими угодами міномети калібру 120 мм (14 хв) і міномети калібру 82 мм (30 хв).

Також, НЗФ РФ здійснили обстріл з автоматичного гранатомета на ділянці розведення №3, в напрямку населеного пункту Богданівка і на ділянці розведення №2 в напрямку населеного пункту Золоте-4 з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Сьогодні, окупаційні війська, знову обстріляли ділянку розведення №2 в напрямку населеного пункту Золоте-4 з міномета калібру 82 мм. Українська сторона СЦКК негайно проінформувала про інциденти представників СММ ОБСЄ і закликала зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму "Тиша", - йдеться в повідомленні. Варто зазначити, 7 жовтня заплановане відведення військ в районі Золотого і Петровського.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...