"Несправедливо, коли люди кажуть, що його життя добігає кінця": Розкрито справжню причину госпіталізації Пеле

Рідні триразового чемпіона світу з футболу, 82-річного Пеле поділилися подробицями стану його здоров'я. Вони повідомили, що "Король футболу" потрапив до лікарні через респіраторну інфекцію, викликану коронавірусом, та спростували інформацію ЗМІ, що його госпіталізували у важкому стані, передають Патріоти України.

Одна з доньок Пеле запевнила, що наразі він проходить курс лікування, після якого повернеться додому. "Він хворий, у нього літній вік. Але наразі він перебуває там через легеневу інфекцію. Як тільки йому стане краще, він знову поїде додому", – сказала донька Пеле.

Інша дочка легенди футболу заявила, що у Пеле немає ремісії раку товстої кишки і спростувала інформацію про надання допоміжного лікавання.

"Дуже несправедливо, коли люди кажуть, що його життя добігає кінця, що він перебуває на паліативному лікуванні. Це неправда. Повірте нам. Він не в реанімації, він у звичайній палаті. Йому нічого не загрожує, він лікується", – сказала вона.

Онук Пеле в інтерв'ю розповів, що телефоном обговорює з дідусем матчі чемпіонату світу з футболу. "Я чую, як люди кажуть: "Спочивай з миром". Одного дня це станеться, але не сьогодні. Він одужає, це питання часу, і побачить, як Бразилія підніме шостий кубок чемпіонів світу", – сказав онук Пеле.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...