"Нет тела - нет дела": У Полтаві суд планує закрити справу проти Кернеса за катування учасників Євромайдану

Через смерть Кернеса провадження відносно нього закриють, а щодо до його охоронців розгляд справи продовжиться.

На засіданні Київського районного суду Полтави 24 грудня планується закрити провадження щодо мера Харкова Геннадія Кернеса, якого обвинуватили у викраденні і побитті учасників місцевого Євромайдану в 2014 році, у зв’язку з його смертю. Про це повідомила голова суду, суддя-спікер Любов Васильєва, передають Патріоти України.

За її словами, через смерть Кернеса провадження відносно нього буде закрито, а щодо інших обвинувачених суддя продовжить розгляд справи.

В прес-службі суду також повідомили, що підготовче судове засідання у кримінальному провадженні по обвинуваченню Кернеса та двох його охоронців було перенесено на 24 грудня через неявку фігурантів справи у зв’язку з карантинними заходами.

Джерело: УНІАН

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...