Нетаньягу прибув до сектору Гази і оголосив війну до перемоги (відео)

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу вперше після початку війни з ХАМАС відвідав сектор Гази 26 листопада. Він поспілкувався із солдатами ЦАХАЛ і заявив, що війна триватиме до перемоги та досягнення всіх цілей Ізраїлю. Також глава ізраїльського уряду побував в одному з виявлених Армією оборони Ізраїлю підземних тунелів, які використовуються терористами. Подробиці повідомляє The Times of Israel, передають Патріоти України.

У канцелярії Нетаньягу опублікували відео, яке зняло його спілкування з солдатами ЦАХАЛ на півночі сектора Гази. Прем'єр запевнив військовослужбовців, що війна триватиме до повної перемоги Ізраїлю над терористами ХАМАС.

"У нас є три цілі у цій війні: ліквідувати ХАМАС, повернути всіх наших заручників і гарантувати, що Газа знову не стане загрозою для Держави Ізраїль. Ми продовжуватимемо до кінця, до перемоги. Ніщо нас не зупинить, і ми переконані, що у нас є сила, воля та рішучість досягти всіх цілей війни, і ми це зробимо", – запевнив Нетаньягу.

Також він дав обіцянку солдатам, що всіх громадян Ізраїлю, яких терористи захопили як заручники, неодмінно буде звільнено. "Ми докладаємо всіх зусиль, щоб повернути наших заручників, і зрештою ми повернемо їх усіх", – каже Нетаньяху у відео.

Крім того, згідно з повідомленнями, глава ізраїльського уряду побував в одному з виявлених військовими тунелів бойовиків ХАМАС. Компанію під час спуску до підземних катакомб терористів йому склали начальник штабу Цачі Браверман, радник з національної безпеки Цачі Ханегбі, його військовий секретар генерал-майор Аві Хіль та заступник начальника штабу ЦАХАЛ генерал-майор Амір Барам.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...