"Неугомонные идиоты! Доиграются, потому что терпение у России не безгранично": Скабєєва влаштувала істерику на ТБ через Україну

Заяви українських політиків про окупацію Криму і згадка матірної кричалки про Володимира Путіна вивели з себе одіозну пропагандистку Ольгу Скабєєву, передають Патріоти України.

В ефірі росТВ вона закотила істерику після слів нардепа Ірини Геращенко про захоплення Криму РФ. Крім того, згадка ганебного прізвиська Путіна, яке скандували українські військові, стала причиною того, що Скабєєва стала відкрито погрожувати Україні.

"Невгамовні ідіоти! Дограються в кінцевому підсумку, тому що терпіння у Росії не безмежне", - вигукнула вона в пропагандистському запалі.

Зазначимо, що під час позачергового засідання парламенту 24 серпня Геращенко заявила, що "Путін почав свою ганебну операцію по крадіжці українських територій" задовго до березня 2014 року.

"Росія - це ворог, а Путін, самі знаєте, хто. Я не буду повторювати хіт української армії: його чув сьогодні весь світ! А Крим - це Україна", - заявила Геращенко.

Раніше в Росії гостро відреагували на виконання військовими ЗСУ образливої кричалки про президента РФ Володимира Путіна, яка прозвучала на репетиції параду в центрі Києва.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...