Невдаха-фюрер Четвертого рейху: Брутальний з Заходом Кремль проковтнув шалене приниження від Пекіну напередодні саміту з НАТО, - Латиніна

Москва отримала серйозний геополітичний удар від Китаю напередодні Ради Росія – НАТО 12 січня. Саме Пекін змусив війська РФ в екстреному порядку залишити Казахстан. Про це розповіла російська журналіст та письменник Юлія Латиніна у своїй авторській програмі на радіостанції “Эхо Москвы” 15 січня, зазначають Патріоти України.

Авторитетна російська журналістка відзначила, що для Кремля нинішній тиждень розпочався дуже добре. Здавалося, що Казахстан, куди увійшли російські війська на придушення протестів, уже в кишені. Проте ситуація різко змінилася. “Китайские товарищи выставили Путина из страны со словами: "Пострелял - и вали!" - аккурат к саммиту НАТО, так что Альянс после этого, прыская в ладошку, сообщил, что не только путинский ультиматум не принимает, но и Украину... можно в НАТО и принять”, - заявила Латиніна.

Вона зазначила, що Пекін міг почекати кілька днів, щоб не ставити Росію у незручне становище у переговорах із НАТО. Проте вважав за краще демонстративно "дать леща".

“Подачу аккуратно зарядили к саммиту НАТО, чтобы мы приехали туда прямо вот с яйцом на лице", - висловилася російська журналістка.

Вона вважає, що президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв просто використав Москву. Російські війська допомогли йому утриматися при владі, придушивши протести країни, після чого Кремль попросили "на вихід".

Варто відзначити, що Кремль не зміг приховати роздратування через ситуацію. Президент РФ Володимир Путін кілька разів демонстративно і публічно перекручував ім'я Токаєва, що неприйнятно для політика такого рівня. Крім того, Росія вдалася до вже звичного методу економічного тиску - було запроваджено заборону імпорту м'яса і молока з Казахстану.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...