Невдало покурили? У Росії неподалік від кордону з Україною загорівся склад з боєприпасами (фото, відео)

У Білгородській області Росії недалеко від кордону з Україною загорівся склад з боєприпасами. Про це пише у себе в Телеграмі губернатор області В'ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

"Приблизно о 3:35 прокинувся від гучного звуку, схожого на вибух. Поки жодна чергова служба міста і області не знаходить причину цього звуку. Пошук триває, результати відразу повідомлю. Поки писав дане повідомлення, прозвучало ще три вибухи", - повідомив він.

Пізніше чиновник додав, що дізнався від голови Головінського поселення, що в районі села Стара Нелидівка таки горить склад боєприпасів.

"Руйнувань житлових будівель, будинків немає. Постраждалих серед мирного населення немає", - зазначив Гладков. Білгородські Телеграм-канали вже активно поширюють фото і відео з пожежею на складі.

Стара Нелидівка розташована в декількох десятках кілометрів від українського кордону. Зазначимо, це далеко не перший подібний інцидент на військових об'єктах Росії за останній час. 1 квітня стало відомо, що у місті Бєлгород загорілася нафтобаза. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков тоді повідомив про двох постраждалих в результаті пожежі - це працівники нафтобази. Ще одна нафтобаза днями загорілася в Брянську.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...