Невдалий день народження: Вигнаного ​з Грузії 87-річного Познера ще й оштрафували за порушення карантинних заходів

Гуру московської пропаганди Володимира Познера, котрий прилетів до Тбіліссі щоб 1 квітня відсвяткувати свій день народження, оштрафували за порушення карантинних заходів, проте сам журналіст спростував цю інформацію. У мережі опублікували фотографію чека про оплату штрафу, зазначають Патріоти України.

Про це повідомив експресаташе посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава.
Зокрема, московських візитерів і готель у Тбілісі, в ресторані якого журналіст святкував день народження, оштрафували за пізню вечерю, яка є порушенням введеної в країні комендантської години. Сам Познер пізніше спростував інформацію про штраф.
"В історії зі штрафом Володимира Познера прекрасно все. По прильоту в Москву Володимир Познер заявив що ніхто його в Тбілісі не штрафував за порушення карантинних обмежень. Але російського пропагандиста МВС Грузії швидко викрило на брехні, просто опублікувавши квитанцію про штраф, виписану на його ім'я, і оплачену на місці з кредитної картки", - йдеться в повідомленні Корчілава в Facebook.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тбілісі відбулися протести через Познера, який приїхав відсвяткувати день народження: готель, де він зупинився, закидали яйцями.
Після цього, прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков закликав росіян чітко розуміти, що Грузія є небезпечною для російських громадян.

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...

Не все так просто! Обіцяну зброю Україна отримає лише влітку чи навіть пізніше, - NYT

неділя, 5 травень 2024, 7:24

Після схвалення нової програми американської військової допомоги Україна вже отримала кілька термінових поставок зброї, але із наступними партіями можуть виникнути затримки. За даними видання, минулої неділі Україна отримала партію протитанкових засобі...