"Невід'ємне право депутата Держдуми": Терешкова заявила, що вимагати знищити 20% росіян - цілком нормально

У держдумі РФ упевнені, що вимагати знищення 20% неугодних громадян країни — це законне та невід'ємне право російського депутата. Принаймні на цьому наполягає голова комісії з етики Валентина Терешкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сибирь.Реалии".

Приводом для дискусії з цього приводу стали висловлювання депутата-генерала Андрія Гурульова у прямому ефірі пропагандистської програми одного з російських державних каналів, де він зізнався, що хотів би винищити 20% (близько 30 млн) росіян, які, на його думку, не проголосують на так званих «президентських виборах» у 2024 році за кремлівського диктатора Володимира Путіна.

«Я залізно знаю, що він переможе капітально. Так, що не снилося всій цій швалі, яка там, Макрони, Байдени, там, Шольц… Це стан нашого суспільства на сьогодні. І ось я хотів би, щоб у цьому нашому суспільстві, яке сьогодні довіряє на 80% президенту, а це саме показник згуртування, який є на сьогодні. Щоб уся ця гниль, яка залишилася, вона має бути, ну, якщо не ізольована, то хоча б якось знищена», — заявив він, не соромлячись своїх людиноненависницький поглядів.

Після цього до колишньої космонавтки почали масово звертатися, щоб вона дала оцінку словам Гурульова з погляду етики та вжила щодо нього необхідних заходів, однак, як то кажуть, ворон ворону око не виклює.

«Висловлення своєї думки та особистої позиції з окремих питань суспільно-політичного та соціально-економічного життя держави є невід'ємним правом депутата державної думи, встановленим російським законодавством. Додатково повідомляємо, що використання у російській мові образних виразів, так званих фігур мови, не є образою і служить для прояснення думки промовця», — йдеться у підписаній Терешковою відповіді комісії.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...