​Невістка Кернеса, котра через свої українофобські висловлювання втратила контракти з вітчизняними мережами реалізації продукції, назвала політику цих магазинів "дебилоидной"

Невістка померлого екс-мера Харкова Геннадія Кернеса Юлія Привалова назвала політику українських магазинів "дебилоидной", а її прихильників "крикливым и обозленным меньшинством". Це пов'язано зі скандалом, який виник у жовтні, коли дівчина опублікувала українофобський анекдот під своїм фото на тлі Кремля, зазначають Патріоти України.

Тоді вітчизняні супермаркети відмовилися від співпраці з ТМ Yaro, власницею якої є Привалова. Зокрема, її натуральні кондитерські вироби відмовилися продавати у кількох торгових мережах. У своїх Instagram-сторіс, через місяць після інциденту, Юлія прокоментувала своє ставлення до мережі магазинів,

"Это дебилоидная политика радикально настроенного меньшинства, которое очень крикливое, обозленное, ведомое, управляемое... Они возомнили, что могут разрушать и уничтожать не только бизнесы других людей, но и самых людей", – написала скандальна підприємниця.

Вона також написала, що ситуація зламала її дух і справу всього життя, а "винуватцям" порадила "лечиться, развиваться и ровняться на сограждан, которые, в отличие от них, являются патриотами не на словах".

Юлія переконана, що її опонентам важливо закрити бізнес Yaro, а її саму довести до сліз.

"Им нужно, чтобы я ревела, желательно в вышиванке и с венком на голове, разговаривая на украинском языке в поле с "чорнобривцями" и под песню Бандеры, но простите, кого разочаровала", – повідомила Привалова.

Бізнесвумен також підкреслила, що вона не втратила своєї клієнтури, оскільки споживачі, які обирали солодощі від ТМ Yaro, продовжують робити це і зараз.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...