Невже продався? Прем'єр Нідерландів розповів про секретну розмову з Путіним про "Боїнг" MH17

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що під час саміту G20 в японській Осаці відбулась його секретна розмова з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

За словами Рютте, вони з Путіним обговорювали авіакатастрофу Боїнга МН17 в небі над Донбасом у 2014 році. Він підкреслив, що для Нідерландів, як і для багатьох інших країн світу, це все ще «відкрита рана», тому він готовий використовувати будь-яку можливість для того, щоб обговорювати цю тему.

«Ми говорили про це, і при нагоді я буду знову обговорювати цю тему», — сказав Рютте. У той же час він відмовився повідомити будь-які деталі переговорів з Путіним.«Дискусія повинна бути конфіденційною, в тому числі через надзвичайну делікатність теми», — пояснив він.

Також Рютте відмовився розповісти, що йому говорив президент Росії. «Я ніколи не скажу, що він відповідав, з міркувань конфіденційності, а також тому, що було б неправильно говорити від імені мого співрозмовника», — заявив Рютте.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...