Невже знову "зашпилили" ГРУшників? Турецька поліція затримала росіян за підозрою в підпалах лісів курортного узбережжя

Турецька поліція затримала двох російських туристів, які гуляли в лісовому масиву у передмісті Анталії, де вирують пожежі. Інцидент стався 31 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN TÜRK.

До правоохоронних органів звернулися місцеві жителі, які помітили людей з сумками в руках, що йшли лісом поруч з горою Тюнектеп.

На виклик приїхали поліцейські і співробітники Управління з боротьби з тероризмом. Озброївшись біноклями та фототехнікою, вони почали шукати туристів, і через годину виявили їх під опорами канатної дороги, що веде в гору.

У відпочивальників перевірили паспорти та вміст сумок, після чого доставили у відділення поліції для ретельного огляду.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...