"Незалежно від того, чи дадуть Україні дозвіл...": Лавров із трибуни ООН заявив про небезпеку спроб боротьби з "ядерною державою"

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров застеріг від "спроб перемогти в боротьбі з ядерною державою" під час своєї промови на засіданні Генеральної Асамблеї ООН 28 вересня. Про це пише Associated Press, передають Патріоти України.

За три дні після того, як нелегітимний президент РФ Володимир Путін оголосив про зміну ядерної доктрини своєї країни, Лавров звинуватив Захід у використанні України як інструмента для спроби стратегічно перемогти Москву та "підготувати Європу до того, щоб вона також кинулася в цю самовбивчу авантюру".

Російський міністр заявив про "безглуздість і небезпеку" боротьби проти ядерної держави. "Незалежно від того, чи дадуть Україні дозвіл на постачання зброї великої дальності, ми подивимося, як вони зрозуміли почуте", – заявив Лавров на пресконференції після свого виступу.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...