"Нездоланна наддержава" звітує про чергову перемогу: "Війна у Сирії дійсно закінчилася", - Лавров

Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров з притаманним апломбом заявив про закінчення війни у Сирії, зазначають Патріоти України.

"Війна у Сирії дійсно закінчилася. Країна поступово повертається до нормального, мирного життя", — сказав Лавров в інтерв'ю російській газеті Труд.

Глава російського МЗС при цьому визнав, що в країні зберігаються "осередки напруженості". Це стосується непідконтрольних сирійському уряду територій — в провінції Ідліб і в районі східного берега річки Євфрат.

Лавров запевняє, що першочергові завдання в Сирії зараз — надання гуманітарної допомоги та підтримка політичного процесу з врегулювання кризи в країні.

На сумнівне твердження "кремлівського Ріббентропа" вже фахово відреагував старий агент і неформальний уповноважений "контори" Ігор Гіркін, котрий каменю на камені не залишив від заяви "профеійного трепла".

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...