"Нездорова людина": У Британії розкрили несподіваний діагноз Путіна

Президент РФ Володимир Путін виглядає серйозно хворим, про це свідчить його зовнішній вигляд, заявив британський журналіст-розслідувач Джон Суїні,, передають Патріоти України.

У своїй новій книзі "Вбивця в Кремлі" автор зазначає, що зовнішність господаря Кремля помітно змінилася. Відзначається, що його щоки виглядають набряклими, як у хом'яка, який набрав в рот багато їжі, пише Newsweek.

Найбільш вірогідною причиною хворобливих змін зовнішності Путіна журналіст вважає використання стероїдів, які можуть входити в програму певного курсу лікування.

Автор не виключає, що приймати препарати президент РФ почав після того, як міг отримати травму в результаті падіння з коня. При цьому зловживання стероїдами могло призвести до помітних змін у зовнішності.

"Чи можливо, що Влад отруйник міг врешті-решт отруїти себе? Це ймовірно. Він нездорова людина. І тут виникає питання. Чи вб'є нас усіх Володимир Путін, знаючи, що жити йому залишилося недовго", — задається питанням журналіст.

У матеріалі також наводяться свідчення людей, що вживали стероїди. За їх словами, зловживання препаратами може закінчитися зупинкою серця. При цьому результатом також може бути гіперагресивний характер, часто описуваний словами "стероїдна лють".

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...