“Незгодні” окупанти нападають на своїх командирів, кількість перестрілок у військах РФ зросла, - Жданов

Серед російських окупантів нарощується кількість випадків перестрілок. “Незгодні” військові злочинці РФ нападають на своїх командирів. Про це в етері единого телемарафону розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

“Згадайте перестрілку між так званими ополченцями та регулярними частинами російських військ. Середній і молодший офіцерський склад вибивається. Вони подавлють ці настрої, вплоть до фізичного застосування сили, змушують бійців воювати. І їх знищують. Бійці не особливо переймаються тим, що вбивають офіцерів. Без них вони сідають і чекають далі. А потім приїжджають начальники і кажуть їм іти в бій. А вони питають: “За що, де гроші які ви обіцяли?” - наголосив Олег Жданов.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"