Незламні воїни: Полк "Азов" у Маріуполі знищив склад з боєприпасами ворога і підбив танки (відео)

За минулу добу бійці полку "Азов", які стоять на сторожі Маріуполя, здобули кілька перемог над російськими окупантами. При цьому ворог почав застосовувати в місті заборонені міжнародними конвенціями фосфорні бомби. Відповідною інформацією поділився заступник командира полку "Азов" з позивним "Калина". Його повідомлення було опубліковано в офіційному Telegram-каналі підрозділу, передають Патріоти України.

На відео заступник розповів, що за минулу добу бійці "Азова" знищили склад з боєприпасами і підбили два танки. "Калина" також повідомив про застосування фосфорних бомб у місті. Вони додалися до іншого озброєння, яке Російська Федерація використовує для руйнування мирного Маріуполя.

Заступник командира також поділився радісною новиною. П'ять воїнів полку "Азов", які захищають місто, встигли одружитися. Швидше за все, це дані з моменту повномасштабного вторгнення, однак "Калина" не дав уточнень.

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...