Незручно вийшло: Актор-путініст на інтерв'ю у популярного блогера одягнув футболку українського бренду

Скандальний російський актор та прибічник Кремля Оскар Кучера нещодавно дав інтерв'ю лібералу Юрію Дудю, де підтримав російську агресію та засудив втікачів з Росії. Усі свої "аргументи" чоловік наводив у футболці українського бренду Benya & Zubrik із написом англійською мовою Ranevskaya, повідомляють Патріоти України.

Цей конфуз скоро побачили представники компанії з Одеси та іронічно його прокоментували. "Привіт! Я футболка "Раневська". Мені дуже соромно, що мене колись купив Кучера. Я дуже хочу вилиняти і вкритися ковтунцями, хоч зазвичай мені це непритаманно", – йдеться в публікації.

Варто додати, що таку футболку 24 Канал вже не може знайти на сайті бренду, оскільки її, ймовірно, зняли з виробництва. Відомо, що Фаїна Раневська, з ім'ям якої було створено футболку, – це радянська російська актриса театру та кіно, яка була заслуженою та народною артисткою і отримала чимало "сталінських" нагород. Сам бренд Benya & Zubrik до повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році мав магазин у Москві, де, ймовірно, Кучера й придбав футболку. З агресивними діями Кремля на території України вони закрили свій магазин та зупинили продажі у Росії, щоправда, стартовий інтерфейс їхнього сайту досі російськомовний, як і фейсбук. Наразі вони продають речі з патріотичними акцентами.

Реакція Кучери та підписників

Сам Кучера ніяк не відреагував на "провальний" образ у своєму інтерв'ю, хоча встиг заявити, що пишається своєю позицією після критику на його адресу, і, на його думку, краще виступити "дурнем, ніж негідником". Зазначимо, що в інтерв'ю Оскар казав, що виступає за мир, але підтримує напад Росії на Україну, також, що готовий піти воювати, але водночас не хотів би, щоб призивали його синів. Він засуджує тих, хто втік від мобілізації в Росії, а сам він не надто розуміється в політиці, але "то тут, то там читає перевірену інформацію" або отримує її від вищого керівництва.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...