"Незворотна шкода ворогу": Лукашенко погрожує за рік озброїтися для сучасної війни

Політик Олександр Лукашенко заявив, що приблизно через рік країна матиме всі необхідні ресурси для успішного ведення сучасної військової діяльності. Про це Лукашенко повідомив під час поїздки в Брестську область, передають Патріоти України.

"Досвід сучасної війни повністю нами засвоєний. До середини майбутнього року ми матимемо все в повному обсязі, що нам необхідно: зв'язок, розвідка, безпілотники, ударні зокрема, активний захист. Але, обороняючись, ми це робитимемо активно. Щоб у будь-який момент перейти в наступ, якщо буде необхідність", — заявив політик.

Одночасно з цим Лукашенко наголосив на можливості застосування ядерної зброї з метою нанесення "незворотних збитків" ворогові.

"Ми не говоримо про потужнішу зброю, яка сьогодні в нас є, для того, щоб показати свою міць і завдати противнику неприйнятної шкоди. Ми не будемо купувати тисячі танків, але у нас завжди є можливість завдати незворотної шкоди. Тобто, перш ніж нападати на Білорусь, він подумає, що відповідь буде такою, що для них неприйнятна", — додав він.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...