"Ні чорта подібного! Не візьмуть вони Білорусь тепленькою": Лукашенко різко висловився про коронавірус і "накинувся" на опозицію (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, проти якого днями Євросоюз ввів санкції, відзначився черговим абсурдним висловлюванням про протести в країні і бажання лідерів опозиції "взяти" Білорусь після того, як її економіка буде ослаблена пандемією коронавірусу. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі RT російською. передають Патріоти України.

Лукашенко заявив, що COVID-19 - це не медичний термін, це не "про хворобу" і навіть не "економіка сьогодні". "Це глобальна політика. Почали перекроювати світ, спалахнули всюди бунти і заколоти. Але чи то ще буде в зв'язку з наслідками обвалу економіки? Наші ж протестуни та втікачі, особливо які сидять там в Польщі і Литві, розраховують на те, що до весни економіка обвалиться, як скрізь. І ми тут прийдемо візьмемо Білорусь тепленькою", - сказав він.

Далі Лукашенко перейшов до запевнень, що цього не буде і необхідності попередити людей про важкі часи. "Ні чорта подібного! Не візьмуть вони Білорусь тепленькою. Ми вистоїмо, але буде непросто. Непросто буде в економіці. Постараємося витримати те, що є на сьогодні, але людям треба говорити, до людей треба доносити, до трудових колективів, до організацій, що цей час буде непростий", - заявив він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...